BHV Bedrijfshulpverlening

Algemene informatie

Volgens de Arbo-wet ben je als werkgever tegenwoordig wettelijk verplicht voldoende werknemers aan te wijzen als Bedrijfshulpverlener. Het kan zijn dat zich in een bedrijf een situatie voordoet, die direct gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en andere personen aanwezig in uw bedrijf. Bedrijfshulpverleners moeten dan direct in staat zijn om de hulp te verlenen die noodzakelijk is om letsel en schade mogelijk te voorkomen en te beperken.

De Basiscursus Bedrijfshulpverlener (BHV) is een korte praktijkgerichte opleiding. Het leidt op om het officiƫle Basisdiploma BHV te behalen.
Als Bedrijfshulpverlener moet je beschikken over de nodige deskundigheid. De Basiscursus BHV geeft je de kennis die vereist is om te handelen in noodsituaties en je voldoet hiermee aan de ARBO-eisen. De Basiscursus Bedrijfshulpverlener is dan ook een goede investering voor een veilige werkomgeving.

Opleidingslocatie
Wij hebben in Krabbendijke een trainingslocatie. De locatie heeft voldoende gratis parkeermogelijkheid en is eenvoudig te bereiken, ook met het openbaar vervoer.
Uiteraard kunnen wij de training ook incompany (bij u in het bedrijf) geven.

Tevens is het mogelijk om de cursus in de avonduren te volgen. Meer weten, neem gerust contact op.

 

 
MORe Safety - Planvorming
MORe-Safety